Onze werkwijze

De bouwstenen van Verbakel

Onze werkwijze
Onze werkwijze

step 1

Kennismaking

Wij zijn een betrouwbare bouwpartner. Niet voor niets hebben wij veel vaste klanten en zijn wij, net als zij, trots op onze gerealiseerde projecten. Nieuwe klanten benaderen ons vaak via bestaande relaties. De klik is belangrijk!

step 2

Voorbereiding

Als het gevoel goed is, gaan we samen aan de slag. Vaak in een bouwteam. Waarin we in een vroeg stadium van de bouw, vanuit onze specifieke deskundigheid, regelmatig overleggen om ontwerp en realisatie van het project sneller en vooral beter te laten verlopen. Volledig transparant, zonder verrassingen en altijd met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Doel is altijd om uw persoonlijke wensen te vertalen in een passende offerte of begroting.

step 3

Realisatie

Onze vakmensen gaan bij u aan het werk. In nauwe samenwerking met een deskundig team van werkvoorbereiders en projectleiders op kantoor bewaken wij prijs, kwaliteit en planning voor u. Professioneel en efficiƫnt tot en met de oplevering. Met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. En het resultaat moet staan als een huis.

 step 4

Samenwerking

Bouwen of verbouwen is een dynamisch proces. In alle fasen van de bouw is samenwerking en afstemming nodig. Waar mogelijk houden wij zelfs tijdens de bouw nog rekening met uw wensen. Wij zijn daarin flexibel en sturen bij waar nodig. Verbazend veelzijdig. En de klant blijft koning.

Neem contact op

Benieuwd wat Verbakel voor jou kan betekenen?

bekijk onze projecten