Over ons

Verbakel Bouwbedrijf bestaat al bijna 50 jaar. Persoonlijk, Betrouwbaar, Professioneel en Dynamisch. Dat zie je terug in alle onderdelen van onze bedrijfsvoering:

Over ons

Onze werkwijze

Ontzorging in 4 stappen

De bouwstenen van Verbakel

Onze organisatie

Familiebedrijf met professionals

Door onze platte organisatie werken wij met korte lijnen en heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersonen die uw wensen en uw organisatie kennen.

Onze vakmensen

Passie, opleiding en ervaring

Wij hebben een passie voor bouwen. Als erkend leerbedrijf leiden we zelf onze mensen op en dragen we deze passie over. Onze vakmensen bewaken de grote lijnen en hebben oog voor de belangrijke details.

Onze werkplaats

Maatwerk met timmermansoog

Als er maatwerk nodig is, beschikken wij over een volledig ingerichte eigen werkplaats. Hier maken onze vakmensen zelf kozijnen, deuren, trappen en meer.

Kwaliteit en Veiligheid

ISO en VCA gecertificeerd

Met ISO certificering en VCA richtlijnen bewaken wij onze kwaliteit en veiligheid. Wij werken samen met belangrijke ketenpartners zoals Bouwgarant, Woningborg en Bouwend Nederland.

MVO

Duurzaam en betrokken

Als Westlands bouwbedrijf staan we midden in de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn onder andere de trotse bouwer en partner van het nieuwe Hospice Beukenrode in 's-Gravenzande.